Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspiration " En kurs i mirakler " , Foundation for Inner Peace ( Regnbågsförlaget AB )


" vi är mycket heliga " ( choka )


illusioner är


dina egenskaper, är


fantasier, är


inte verklighetssanna;


ta vilka som helst,


de är inbillade av


ditt sätt att se på


dig själv, välja dig ögon -


det som ligger där


närmast, dyker upp framför:


förlorare nu,


segrare stunden efter


misslyckad kanske


nej, verkligen god, dygdig;


du tror att du är


det där i bildens ögon:


bilder kan ej se,


är delar av tänkta värld,


din overklighet


för du ser inte dig själv


med helighetens ögon






Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 492 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-07 20:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tänkvärt och bra skrivet.
2013-05-09

  Lars Hedlin
JA allt ska passera genom ett filter...bra insiktat
2013-05-08

  ULJO
En klok och tänkvärd text, applåd för den
2013-05-08

  Marianne Räf
Varje person har väl sitt
galleri av tankebyggnader
och idéer - varav en del är
klart Illusion och somt kan
väl vara matnyttig, sund
realism! Någon totalt perfekt -
- eller komplett idiot, - tror
jag inte att det existerar!
2013-05-07

  Ninananonia VIP
Vi är heligare än vi tror :)
2013-05-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja ibland ser man
sig inte som man är
utan bara som den
man skulle vilja vara
och det är en fara...
Din text mycket
tänkvärd!
2013-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran