Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tittar på dig..


Ser dig på avstånd, en varm vind sveper förbi mitt hjärta, en vind av kärlek.

Du ler, jag ler
fast vi ler inte mot varandra.

Jag kan inte,vill inte slita blicken från dig men samtidigt vet jag att jag måste gå.

Och plötsligt vänder jag mig om,och bara går därifrån.






Fri vers av Angel of love
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-07 23:52



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En dröm som gick i kras...:-(
2013-05-09

  Maj-Lis VIP
Svår stund
2013-05-08

  Nina.H
Kärlekens svåra val.. berörande läsning!
2013-05-08

  Lars Hedlin
Stark i känslan ..
2013-05-08

  ULJO
vacker text med en sorlig underton
2013-05-08

  Ninananonia VIP
Sorgligt...
2013-05-08

  Tess74
Fint och sorgset. Tycker om dina texter mycket.
2013-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love