Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dröm om god sömn

En dröm
om god sömn
Fixar man med
ett hett bad

Värken släpper
man mår bättre
Njuter skönt
blundar trött

Vaknar
kroppen skakar
Kallsup
spottar vatten ut

Ögonen gråter
tas snart till nåder
Hostandet avtar
skakandet klingar av

Du sjunker tillbaks
i en härlig fas
Med John Blund
i drömmens land




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-07 23:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Inte så bra att sova i badkaret.
2013-05-08
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP