Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kloka ord som blev sänt till mig


Hur du berör!

Personer kommer glömma saker du sagt.

Personer kommer till och med glömma saker du gjort.

Men personer kommer ALDRIG glömma hur du berörde dem.




Fri vers av Angel of love
Läst 343 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-05-08 01:53



Bookmark and Share


  HelenaW
Vackra ord.
2013-05-12

  själensfrihet
Den var fantastisk..den bokmärker jag
2013-05-11

  ResenärGenomLivet VIP
Det har du nog rätt i...
2013-05-09

  Nina.H
Såna känslor sitter i.. Bra skrivet!
2013-05-08

  Fem hjärtan VIP
Visst är det så...Vacker dikt!
2013-05-08

  Tess74
Verkligen sant. Klok du är <3
2013-05-08

  Lars Hedlin
JA just så är känslan ;)
2013-05-08

  ULJO
Och kloka ord som du gav med dig till oss, helt underbart
2013-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love