Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var kom rösten och styrkan ifrån?

 

Instängd  insnärjd

tryck från alla håll

röster  steg

skrik  skratt

ekade    ekade

 

kompakt mörker 

ville bort 

ville se

 

mitt rop på hjälp

tystades

knuffades undan

trycktes ner

 

Plötsligt hör jag

min egen röst

ropa

ropa ännu högre

 

---

 

Var kom rösten

och styrkan ifrån?!

 

Några sekunder gavs 

mitt livs möjlighet

- ingenting fick hindra 

 

längtan 

hoppet

tron

gav kraften

 

---

 

mina ögon

öppnades

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Lärling
Läst 422 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-05-08 20:04



Bookmark and Share


  Amari
Leendet jag nu har,
kanske skvallrar vad jag kände...
2015-09-30

  Jonas Hagén
så som man får sin styrka
genom att hämta den
djupt innifrån
2013-06-23

    ej medlem längre
Underbart skrivet!, väcker nyfikenhet.
2013-06-07

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Tycker mycket om att läsa..tack.
2013-05-28

  Gerda Johansson
det här tycker jag riktigt mycket om!
2013-05-22

  Siggesdotter
Som en mycket stark och äkta beskrivning av en "nyfödelse" - en viktig text som berör!
2013-05-11

  Nina.H
Känner paniken som övergår
till ett lugn i slutet...mycket
fängslande och bra skrivet!
2013-05-09

  agneta pichler
mycket starkt skrivet..
2013-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Lärling
Lärling