Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om fantasins kreativa skyddande vingar


på sköldpaddans trygga sköld ( choka )


ett underbart skydd



att flyga längre bortåt,



prata med molnen



havets droppar, vaja med



vassen till grodans



toner, dansa med humlan;



se framåt, vara



fri utan vrår, lås, nycklar -



öppna dörrar på



vid gavel - sjunga solens



lovsång med månen,



flyga liten glad stund på



stor sköldpaddas trygga sköld








Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 276 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-09 01:02



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Många små i naturen är
väldigt söta. Du beskriver
det så ömsint och bra!
2013-05-09

  Lars Hedlin
VAcker färd
2013-05-09

  TrollTörnTrappan VIP
Vi färdas längs liknande landskap!! Skön kontrast att vara jordtryggt flygande...
2013-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran