Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månaden Maj



Jag gillar månaden Maj
Inga insekter

inga insikter

ingen semesterhysteri

Ingen jättekyla
T.shirt väder

och en längtan till sommaren
som finns i fjärran




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-09 11:23



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Fint och sant! Förutom min pollenallergi så är maj den allra bästa månaden på året!
2013-05-09

  walborg
Just så - och så en exploderande natur, som snart blir stillastående och nästan statisk.
2013-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP