Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 26 april: Gulf är tillbaka efter 27 år


Macken är tillbaks

Macken är tillbaks
det är inte ett påhopp på Iraks
Så kallade Gulf-krig
det här är en annan stig

Den växte igen för tjugosju år sedan
men nu rensas oredan
Den öppnar igen
bensinmacken Gulf återföds allas vår bilvän

En organisation av fristående bensinhandlare
och en bildelsimportör som förvandlar
Gulf till ett namn åter
hoppas de på lycka inte åderlåts





Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-09 14:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det var längesen man såg den skylten
2013-05-09
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP