Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De nya orden

 

Morgonen väckte

med ord

jag inte hört förut

 

Klarvaken

trädde bilder fram

röster från det förflutna ropade högt

slet av mig täcket

kröp in i min kropp

drev mig

framåt

bakåt

åt sidan

 

 

 Prövar de nya orden...

 

 




Fri vers (Fri form) av Lärling
Läst 360 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-09 15:46



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Det låter riktigt spännande! Vilket bra grepp du fick där i din text. man blir nyfiken och vill veta mer - vad var det för ord???
2013-05-11

  Stefan Albrektsson
Ja, mycket fint skrivet!
2013-05-10

    ej medlem längre
snyggt skriven dikt! gillar tempot och den genomgående känslan av nyfikenhet som man får av att läsa den.
2013-05-09

  Nina.H
Vad spännande, dikten väcker
en nyfikenhet.. Kanske bara
en dröm.
2013-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Lärling
Lärling