Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fysisk närhet!


Bara veta att du finns får mitt hjärta att slå.

Beröringen på varandra behöver inte vara fysisk.
Vi förmedlar vår kärlek bara genom våra ömma tankar.

Med dina ord smeker du min kind, med dina tankar smeker du mitt hjärta.




Fri vers av Angel of love
Läst 521 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-05-09 16:22



Bookmark and Share


  stig wikman
Ack Ack .
Så fint .
Nu fick du mitt hjärta
att bulta extra hårt.
2013-05-13

  HelenaW
Vacker och skön allt på en gång.
2013-05-12

  själensfrihet
Otroligt vacker
2013-05-11

  ResenärGenomLivet VIP
Så ljuvliga ord...
2013-05-10

  Rise Little One
Precis så... tack för en vacker dikt.
2013-05-09

    ej medlem längre
Sååå vackert..
2013-05-09

  M M Mannheim VIP
Vackert skaldat, mycket vackert! Kärlek behöver inte alltid vara fysiskt. Du får orden i din dikt att väva kärlekens osynliga trådar tillsammans över stora avstånd.
2013-05-09

    ej medlem längre
Vacker!
2013-05-09

  Lars Hedlin
Så ömt varmt och sensuellt ;)
2013-05-09

  Ninananonia VIP
Mycket vackert....
2013-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love