Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokslut på ett misslyckat liv

Vad gör man när hjärtat bultar
av ångest hjälplöshet rädsla
Allting känns så fasansfullt
man börjar få en dålig känsla

Är alla olyckor som kommer nu
djävulens sätta att säga BU
Eller håller jag på att bli psykiskt sjuk
jag som aldrig skulle bli kärleksmjuk

Nu känns det som om jag bara vill dö
jag har gett bort hela mig till en ungmö
Nu känns det som jag gjort bort mig igen
jag orkar inte gå, än en gång, på den stigen

Nu får alla falska djävlar var glada
hoppas Gud straffar denna falska skara
Gud vet att jag blev utsatt för falskhet av värsta sorten
att jag alltid gjorde mitt bästa för att slippa helvetesporten

Man orkar resa sig många gånger på nio
men någon gång blir det tio
Och nu är det punkt slut
jag gör på livet bokslut

Tror inte ens psykläkaren kan rädda mig
hjärnan är alldeles för flummig och dimmig
Vill nog inte överleva i den här världen
behåll den för er själva här finns inga värden

I alla fall inte för ärlighet och mig




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-09 21:05



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ge inte upp!!!
KRAM!
2013-05-10

    ej medlem längre
här finns inga värden,
jag önskar jag inte höll med, men det gör jag.
sänder en liten kram i mörkret och önskar dig lycka till
2013-05-09

  Rozsi.kovacs

Men gud så sorgligt.. jag hoppas du tänker om livet kan vändas på ett
ögonblick från mörker till ljuset ge inte upp
2013-05-09
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP