Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnen


Vind så mild

Vinden var så mild mot min hud

och jag stod på bryggan med dig

i mina tankar i mitt ensammaste rum

här var du som lyckligast då du fick

hoppa i och bada

mitt hjärta är delat i en leende del 

den andra är fullt av gråt

 

du simmar runt bland mina tårar

en dag kanske mitt hjärta blir helt igen

en dag kanske leendet tar över hela hjärtat

tårarna torkar och du, du finns i mitt hjärta

jag kommer alltid att bära dig i mitt varma hjärta

 

 

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-09 21:34



Bookmark and Share


  Maria T
Berör
Detta är mina minnen
Leende, tårar
2013-05-22

  Lars E Jönsson
Det gör ont.
2013-05-10

  Lars Hedlin
Berörs av din text! Kram
2013-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP