Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vackra bilder http://www.youtube.com/watch?v=Y0UACKM_XWA


nära till tårar ( choka )

jag är nära till



tårar av ingen orsak,



av frågor och svar,



av sånger, andras tårar,



av vassa knivar



i gamla minnen som skär:



sorg söker ord



i sommarens inandning;



hade sett humlor



vakna yrt pånyttfödda,



myrors start i flit-



sett solen lysa nya



stigar i skuggan;




över sommarens löften




det hängt sig mörkt envist moln










Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 2240 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-05-10 11:43



Bookmark and Share


    Vickan
Fint skrivet!
2017-10-15

  Connie
Vemodsvacker! Tårar är ord från hjärtat som munnen inte orkar säga!

2014-12-31

  Bibbi VIP
Helt suverän text.
2014-12-21

  kerstin skriver VIP
tänker att tårar alltid har en orsak, även om man ser den eller inte. fint.
2013-05-15

  HelenaW
När tårarna bränner där bakom så kan det kännas hårt. Även när molnen hopas kan det kännas svårt. Låt tårarna falla så kanske solen spricker fram mellan de mörka molnen, trots allt..
2013-05-12

  ULJO
Helt fantastiskt skrivet, berörande verkligen berörande
2013-05-10

  ResenärGenomLivet VIP
Fint beskriven lite vemodig känsla...något som drabbar oss alla ibland...
2013-05-10

  Marianne Räf
Fint språksnickeri med
oförutsägbara ordvändor.
Trösta dig med att du
finns. Är i Livet. Ät och
drick, något gott och bara
n j u t av den goda
Poesien, kram, ~~
2013-05-10

  Lars Hedlin
Berörs av din text! VArm kram!
2013-05-10

  Ninananonia VIP
Berörande läsning...
2013-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran