Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kyss och du är borta

Vi kollade varandra djupt in i ögonen och grät små tårar

Framtiden var nära nu

En flicka och en pojke

Som nyförälskade

Med din arm runt min axel och min arm runt din midja

Vandrar vi genom gator och torg

Det var här jag träffade Ohly

Och blev helt i extas

På samma torg där jag grät och gick sönder inombords

Framtiden är svårdefinierad och gråfärgad

Finns jag med i din bild?




Fri vers (Fri form) av fannypauline
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-29 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fannypauline
fannypauline