Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 29 april: Sprang från polisen - avslöjade knarkhus


Spring inte när du ser polis

Spring inte när du ser en polis
då har de fått bevis
För ett första klassens polisspår
på att olaglig verksamhet pågår

Sent en natt kommer polisen runt en krök
ser ett ödehus och tre män som puffar rök
Männen ser polisen och börjar springa
då känner sig polisen tvingad

Att leka tjuv och polis och slår tärningen
för att förhindra tjuvens sjuka gärning
Slår en sexa då åker banditerna fast
snutarna får ta fram en sopkvast

För ett brott som inte går av för hackor
tvåhundra cannabis-plantor i krukor
Att sopa upp på två stora släpvagnar
tjuvarna får nog några år bakom galler




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-10 21:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så ska det gå när man bär sig illa åt.
2013-05-11
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP