Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kyss på dina mjuka läppar.



En kyss till dig,nu när natten kommer.

En kyss fylld av drömmar och hopp.

En kyss som lämna spår av värme och tillit.

En kyss som väcker lust och berusning.

En kyss på dina mjuka läppar...






Fri vers av Angel of love
Läst 462 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-05-10 22:49



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
En dikt med ett
konsekvent
genomförande,
med ord som
är berörande.
2013-05-11

  Ninananonia VIP
Fint..
2013-05-11

  Nina.H
En innehållsrik kyss..som har allt!
Vackert!
2013-05-11

  Tess74
vackra rader
2013-05-11

  Fem hjärtan VIP
Såå vackert...Du kan verkligen fånga känslan...
2013-05-11

  själensfrihet
Vackert
2013-05-11

  Lars Hedlin
Mjukt härligt och gott ;)
2013-05-11

  ULJO
Här var det mycket kärlek
2013-05-10

  Rise Little One
så sött, så mjukt, så vackert ... Gillar mycket.
2013-05-10

  ResenärGenomLivet VIP
Mmm...ljuvligt...
2013-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love