Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min kära mor som alltid finns i mitt hjärtas rum


Till mor

När jag var späd och liten, så skötte Du om mig,
när jag blir stor och vuxen, skall jag ta vård om Dig!

Du var den första som i mina lockar band
en krans av sommarns blomster under lekens stunder

Du var den första, som mig bar till sagans land
och gjorde mig förtrogen med dess trollska under.


A - B - C Du lärde mig skriva
och om läxan tycktes för svår,
då kunde Du sorgen fördriva
och torka min barnsliga tår




Fri vers av Radiant
Läst 329 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-11 10:15



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Vackert skrivet om tacksamhet till en mor!
2013-05-19

    ej medlem längre
Fin hyllning till mamma !!!
2013-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Radiant
Radiant