Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommartider

Soliga sommartider, hej
nej, jag har bara regn hos mig.

Som ett minne i mitt hjärta
genom liv, sorg och smärta.

Vill leva som om varje dag snart vore slut.
Göra allt som jag drömt om förut.

Leva, vara lycklig, strö ros inte ris
Livet går ju trots allt ej i repris.






Fri vers av Radiant
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-13 22:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sant..lev NU om du kan !!!
2013-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Radiant
Radiant