Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet

Hjärtat och klockorna saktar ner.
Sanden reflekteras.

På en diet av vatten och luft
andas jag in och värmer ut min del.

Du vet aldrig vad som bärs omkring
på inombords.

Jag visar det aldrig
men jag bär det för livet.

En emotionell idiot som instinktivt
vet vad som göras skall.

Vindarna är nordliga, kalla.
Detta kalla ljud som nu viner.

Tiden stoppas och hjärtat saktas ner.
Snart är det adjö.

Så många tankar
nedför denna dammiga
sista världsväg.




Fri vers av Radiant
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-09 20:31



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Starka ordbilder med mycken sorg och smärta i...
2013-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Radiant
Radiant