Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Overkligt Verkligt

Står mitt i allt
Känns så overkligt
Mitt i verkligheten

Störningar

Punktering mitt i nedförsbacken
Störningar i trafiken
Störningar i mitt planerade liv

Avbrott som kommer oväntat,
när du plötsligt dyker upp.

Störningar,
det är väl det som gör livet mer spännande.


Men jag kan se,
jag kan känna,
skönheten i vår natur

Jag kan höra,
ljudet när fjärilen singlar förbi.

stannar upp,
samlar på stunder, inte saker.

Dagen idag är min

Dagen igår är ett minne blott

Morgondagen vet jag inget om

Men dagen idag, har jag i min hand







Fri vers av Radiant
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-08 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Radiant
Radiant