Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar

Sommar och solvarma dar
Tack och lov en månad kvar.

Stanna till ett tag, så får jag ta ett kort
Lyckliga dagar rusar iväg så fort.

Fånga solnedgångens vackra i min lins
så jag sen det i mitt hjärta minns.

Ta min hand i din, min vän
för jag vill leva länge än.










Fri vers av Radiant
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-30 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Radiant
Radiant