Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är så jobbigt när allt bara sköljer över en som en orkan och allt känns ledsamt


Purple heart

Du gav mig ett lila hjärta

Som en symbol för att öppna mitt hjärta
En startpunkt för att för alltid slippa all sorg och smärta

Hitta nyckeln till ett fritt liv
Öppna upp och ta ett stort kliv

Känna sinnesro i själen
Du är det bästa som hänt mig i denna världen

Vet att det tar år att bli fri
Ditt stöd står mig bi

Är så glad att få ha dig som min vän
hoppas att vår resa tillsammans håller länge än

Tycker bara så mycket om din närvaro i mitt liv
Din andliga känsla för mig känns som en sol som värmer
en sargad själ




















Fri vers av Radiant
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-02 22:09



Bookmark and Share


  wildah
Så fint du skriver, tycker mycket om!
2014-08-09

    ej medlem längre
Fina rader !
2014-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Radiant
Radiant