Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med din kropp nära mig..

Möta dig, höra din röst gör att min puls ökar kraftigt.

Åtrå ,lust,välbehag strömmar genom min kropp.

Mjuka rörelser

Hårda stötar

Du smeker mig silkeshårt...











Fri vers av Angel of love
Läst 293 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-05-11 15:50



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Starka, sköna känslor...
2013-05-12

  Lars Hedlin
Underbar åtrå och känsla i denna :)
2013-05-12

    Dan Myrbeck
Härlig kontrast med
"silkeshårt"!
2013-05-11

  ULJO
Fint i text och bild
2013-05-11

  Rise Little One
En fin och sensuell text med matchande bild.
2013-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love