Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikten om nattens oros kram är en ovanlig önskedikt ( choka )


två små kortdikter


förr gick mina


dagar utan stödhjul


hur gjorde de då



*************



natt med sin oro


drar mig tätt intill sig


mitt skri - tyst vägran


fryser inom ligger still


ljuset räddar mig


natt släpper taget, igen


men jag vet vad som väntar







Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-11 16:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skaldat!
2013-05-12

  ULJO
Varje dag är en ny utamining, fint skriftat
2013-05-11

  Marianne Räf
Efter varje natt väntar
en ny dag. Det är bara
att lunka på.
Förmodar jag.
2013-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran