Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
OBS! Jag mår lite bättre......faran är inte akut....bara så ni vet...men detta kunde vara en dikt från en som ger upp.........


Jag vet ingenting om någonting

Jag vet ingenting
om någonting
Livet känns slut
vill inte gå ut

Har inget svar
varför jag är kvar
Livet känns meningslöst
allting är hänsynslöst

Jag lägger mig ner
blundar och ber
Förlåt mig
jag var inte feg

Reste mig nio gånger på nio
men idag blev det tio
Orkar inte gå upp
jag ger upp




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-11 17:41



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
Djupt , berör, du beskriver känslor så väl..
2013-05-13
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP