Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 10 maj: Överlevande hittad efter 17 dagar


Det var som sjutton

Det var som sjutton
det var ingen svart ton
Tvärtom
en jubel ton

Efter sjutton dagar
under ruin-högar
Kunde hon räddas
från att levande begravas

Hon överlevde på kex och vatten
trodde att hon upplevt sista natten
Som över tusen kompisar
gjorde i denna fabriks kollaps




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-11 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP