Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då simmar jag hellre ensam

 

 

 

flickor, tjejer och kvinnor
ni kastar ut era stora fiskenät
lockar med förföriska leenden och flörtande ögonfransar
och med kärlekstörstande fraser
charmar ni varenda fisk

ni får en att känna sig speciell
utvald
man fylls med hopp
och man tänker att det kanske är dags nu
för lyckan
den man drömt om alla dessa ändlösa sömnlösa nätter

ni bländar och förtrollar med era romantiska besvärjelser
men så fort man öppnar ögonen
och ser alla andra fiskar som simmat in i samma nät
som charmats på samma sätt
med samma ord
då vill jag fly

för jag tycker inte att man ska tävla i kärlek
jag vill inte vara en del av er dokusåpa
vill inte vänta på att få en ros
vara rädd att röstas ut
jag vill inte vara en i mängden
eller en reserv

då simmar jag hellre ensam

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-05-11 19:27



Bookmark and Share


  Fairytailgirl
Du har så rätt Nicklas...för så här beter sig många och det är vidrigt
även killar kan göra likadant...man leker med andras känslor
Jag säger som dig bättre att simma ensam för skall det vara så där
så kan det kvitta!!!
2013-05-11

  Carina Bendix
Underbar text! Jag håller med dig helt och hållet! Applåder!
2013-05-11

    ej medlem längre
Bra och bra! Bra skrivit, bra inställning. Det gör du rätt i. Integritet. Då hittar du den rätta o slipper gå bet.
2013-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP