Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till alla som fyller tretton år i år


och som är födda år tvåtusen

Det nya milleniumet

Grattis till alla er

För det är ni som kommer att bli den nya gräddan

av detta århundrade

Och jag vill bara önska er ett lycka till

långt in i framtiden

Det lär ni behöva

För ni kommer säkert inte få det så lätt då tiderna

ständigt förändras

Mycket mer nu än förut

För nu går det undan med allt

Även den nya tekniken

Så den dator som du använder idag är endast ett

minne blott imorgon

Så det gäller väl att ni är vakna och väl medvetna

om utvecklingen för att inte komma efter

För när jag var liten så fanns inte all den här tekniken

Färg Tv och mobiler och datorer och så vidare

Man hade väl inte lika höga förväntningar på en då

antar jag

Men jag håller tummarna för er, ska ni veta...

Ken Cassel
11/5-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-11 22:02



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Så sant så :)
2013-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel