Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vargtimman


nattens elegi

Krossad ligger

jag vid dina fötter

en pilgrim utan ljus

och lykta

Vem är jag att älska

när vinden viner

genom sorgens kronor

Mitt hjärta brast

och i dess plats

ett tungsinne förvridet

av plågors ris

Masten där

staget piskar

flaggan strimmad

av slitet hopp

Vem är väl jag

att nånsin hoppas

på annat än

nattens elegi




Fri vers av Gisela Nordell
Läst 398 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-05-12 00:16



Bookmark and Share


  stig wikman
Fint skrivet
Gisela .

2013-05-12

  Lars Hedlin
Berörs av din text...
2013-05-12

  ULJO
Vilken fantstiskt bra text, bokmärke för denna förträfflighet
2013-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell