Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behöver känna dig!

Slagen av våra hjärtan, känslan av våran nakna hud.

Händer som smeker varandra, mina händer som smeker konturen av ditt vackra ansikte.

Våra andetag andas av vår åtrå, våra läppar söker varandra.

Viskande längtande ord av kärlek,kom älska med mig i natt, kom med dig!




Fri vers av Angel of love
Läst 282 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-05-12 00:31



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så längtansfullt...
2013-05-12

  Tess74
vackert och ömt!
2013-05-12

  Lars Hedlin
Het längtan och åtrå som sensuell musik....
2013-05-12

  Rise Little One
Orden som kommer från hjärtat...
2013-05-12

  Ninananonia VIP
Vacker..
2013-05-12

  ULJO
Tänk om alla bar på så mycket kärlek som du, hur skulle vår värld då se ut? Underbar text från kärlekens mästarinna
2013-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love