Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är svårt att se

Det är svårt att se
bortom den kalla gravstenen
I desperationen
tänker man inte på det steget

Utan har upphört att tänka
vill bara släppa taget
Bryr sig inte om sig själv
vill bara ta sista andetaget

Bägaren har runnit över
man har insupit för mycket skit
Nu är det över
nu ger man upp med flit




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-12 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP