Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natt..

Regnvåt mark under mina fötter, barfota dansar jag ut min glädje.

Lyckan strålar ur mig, snurrar runt skrattar och ler.

Har dansat hela kvällen och natten,lyckoruset i kroppen fortsätter pumpa.

Vinet i kroppen bedövar smärtan när jag dansar över stenar och grus.

Inatt är jag lycklig det kan ingen ändra på...




Fri vers av Angel of love
Läst 323 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-05-12 01:51



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Du släpper loss
och blir ett
med nuet.

Bra!
2013-05-13

  själensfrihet
Underbart med regnvåt mark /Kram
2013-05-13

  ResenärGenomLivet VIP
Hoppas att lyckan stannar kvar och att det bara va smärtan från sten och grus som bedövades...
2013-05-12

  Maj-Lis VIP
Härligt
2013-05-12

  Tess74
Härlig känsla!
2013-05-12

  Fem hjärtan VIP
Bokstäverna riktigt hoppar av lycka...
2013-05-12

  stig wikman
Åh .
Det måste ha varit en
underbar natt .
Med en ängels kärlek.
NICE .
2013-05-12

  Lars Hedlin
HÄRLIGT! ;)
2013-05-12

  Rise Little One
Lyckan vibrerar från varje stavelse ...
2013-05-12

  Ninananonia VIP
Härligt...
2013-05-12

  ULJO
Man behöver få känna den sortens lyckorus ibland
2013-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love