Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läste en bok: Innanför paradisets portar ......när detta bara dök upp i hjärnan på sid 100


På sidan hundra fick jag beskedet

På sidan hundra fick jag beskedet
jag ska hjälp mamma på sista trappsteget
Var det en röst eller inbillning från boken
som slog till mig i knoppen

Eller var det hjärnans självförsvar
för att stoppa mitt eget självförakt
Tvinga mig till att bli oskadliggjord
från att anordna mitt eget självmord




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-12 06:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP