Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är ofantligt kort

Livet är ofantlig kort
kasta inte bort det
På negativ energi
när det finns positiv energi

Men om du försvarar en svag
blir du i själen stark
Då har du förvandlat något negativt
till positivt




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-12 11:12



Bookmark and Share


  Magica VIP
Bra!
2013-05-13

    ej medlem längre
Bra skrivet.
2013-05-12
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP