Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåvan från himmelen


Du kom som en gåva
från himmelen

Ängeln som
lyser upp mörkret
i svåra tider

har de rätta orden
på din tunga

Inte alltid de ord man vill höra
Ibland gör sanningen ont

Alltid med mig
i tanken
i hjärtat

Ser mig
Dömer inte
Förstår, det ingen annan förstår
Ser, det ingen annan ser

Behöver inget säga

Tröstar när tårar rinner
Lyssnar när hjärtat värker

Har nyckel till mina hemligheter



Jag älskar dig
med hela mitt hjärta
som min tvillingsjäl
mitt allt

Ängeln
min sanne vän
gåvan från himmelen




Övriga genrer av smultroneken
Läst 572 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-12 14:29



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Älskade vän,, jag kan inte sluta läsa dessa
rader,, de berör på djupet,,

Och jag skickar Dig en OM-famnande kram,,
blunda,, Håller Om Dig,,

Viskar sedan i ditt öra;
Vi är speglar av varandra,,


2013-05-23

  Bo Himmelsbåge
En mycket vacker Ängladikt sänd från himmelen ...! ...berör o tröstar ...!
2013-05-19

  Osvalds_Dotter VIP
Vilken otroligt vacker text!
Alla är vi gåvor, och Du är en av Dem.
Kram Kram
2013-05-12
  > Nästa text
< Föregående

smultroneken
smultroneken