Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 10 maj: Polis körde tre kilometer med Stefan 33, på motorhuven


Poliser i Sverige får leka filmstjärnor

Poliser i Sverige får leka filmstjärnor
demonstranter får bli maskotar
Pryda bilarnas motorhuvar
som värsta tjuvarna

Så håll i hårt
även om det är svårt
Annars blir du mosad
poliser gillar potatismos

Och behålla jobbet får de oavsett göra
för med ditt liv kan de övningsköra
För är snutarna fegisar
då är det ok med snedsteg




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-12 15:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det var väl riskabelt att åka på motorhuven.
2013-05-12
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP