Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har läst om Rumi hela dagen, tagit intryck förhoppningsvis


skriva kärlek ( choka )

att skriva är svårt



du tror jag drömmer kärlek,



jag hoppas du gör



det, om din vackra, till mig,



men ändå bara



skriver jag om kärlek till



alla jag känner



för det gör jag ju: älskar



all värld när du är däri









Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 542 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-05-12 18:32



Bookmark and Share


  Connie
Ljuvlig liten kärlek detta!
2014-12-31

  Maj-Lis VIP
Fint
2014-06-25

  Sunlight
så fint...
2013-05-13

  aol
en stor fin känsla häruti
2013-05-13

  Chawa VIP
När känslan är sann i hjärtat rinner orden klart och fint i den lilla källan... tycker om!
2013-05-12

  ULJO
Mycket känsla här
2013-05-12

  Marianne Räf
Man gör väl sitt yttersta,
mestadels, då man skriver
dikt, men ibland blir det
inte alls så bra som man
önskar.Fast, oftast går det
vägen, ändå, någorlunda...
Det är en konst, svårt å
skriva, - som du säjer i
den här härliga kärleks-
dikten. Här har du lyckats!
2013-05-12

  ResenärGenomLivet VIP
Känsliga, fina ord...
2013-05-12

  Lars Hedlin
Mycket fint
2013-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran