Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt från Bar Jesus


Dikt om det outhärdliga

Det talades om sanning där ni stod fulländade
succéernas villkor satte er i mänsklig trance
era sinnen var onyktra

Du ville vara hög i din önskade hjärnas måste
ta inte bort mer av det du redan skulle sälja
dina gudar fanns inte längre

Kan längtan förmå dina fantasier un liberty total
som du inte vet väntas kriget aldrig ta slut
dina sår är fortfarande vidöppna

Vet du varför all världens folk kanske är döda
du trodde på dig själv du var din egen gud
låt honom springa ut över havet

Hans pistoler var endast laddade med blommor
två rosor i vartdera ögat som en falsk rebell
han var min favorit utöver allt

Nu begår jag det värsta brottet mot mig själv
era kanoner kan inte hindra mig längre
varför skulle jag vilja leva med er


Bar Jesus




Fri vers av Bar Jesus
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-12 19:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
dramatisk text om det outhärdliga.. till det bittra slutet
2013-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Bar Jesus
Bar Jesus