Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att känna lyckan utan att förstå.


Kärleksdikt

När skall ni lära er
kanske inte
var är de?
Jag kan inte följa er
snart finns inga ställen att gömma sig
du sa vad du lärt dig säga
din fru vill inte idag
spela för mig istället
Vad är det för musik?
Enrico Caruso Una fortiva lagrima
en uppståndelse bland er
som är dolda av medias kamp
ingen känner fel
ett slags Nils Holgersson
flykten känns behaglig
naturskön hemmamiljö
systemens effektivitet känns främmande.
Vem är din vän?
Ibland känner jag dig
dina rörelser berör mina huvuden
fan vad fin du är
jag vill låta mig leva med dig.
Nä, nä, det är inte sant!
Helvete vad fint
om jag gråter kan jag inte få fram ett ord?
Kanske jag bara behöver gråta
varför gråter jag?
Är det detta som kallas lycka
känner den intakta vetenskapsverkligheten
vad är du för människa?
jag har alla akademiska examina
varför strävar din lycka åt fel håll?
tänk vad isolerad jag måste ha varit
mina känslor, min kärlek till dig
shit, nu gråter jag igen
får inte ett ord ur min strupe..
Ser att du kanske missförstår och ger dig iväg
det är nu jag älskar för första gången
kanske jag borde förstå.
Jag fattar inte ett skit
just nu, just nu, just nu!
Det är nu jag vill älska dig, jag känner det!
Han kommer här, vad skall han säga?
Han vill gifta sig med mig
Hur skall jag säga, besvara honom
Fantastiskt, vad lycklig jag är
I en liten situation överraskades jag
nu förstår jag traumatikens kärlek
ett vilset frö från trädens högsta kronor
rakt ner i hjärtat genom min ömma kropp.
Det är nu jag börjar älska.

Bar































Fri vers av Bar Jesus
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-18 05:57



Bookmark and Share


  Linil VIP
Bra text, tyckte om "nu förstår jag traumatikens kärlek"!
2015-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Bar Jesus
Bar Jesus