Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen får längre kritisera i Sverige. Media recenserar dig.


Låt mediarevolutionen äta sina egna barn



Låt mediarevolutionen äta sina egna barn

Begäret har blivit mittpunkten
att befinna sig i en evig känsla av lyckligt missnöje
ett tillfälligt tillstånd där oskickligheten driver fram psykoser som efterhand blir friskförklarade
ett begär utan tillfredsställelse

Just därför det för tillfället värderas högst av gruppens dogm
behovets begär är en skenvärld i människans begränsning
demokratins nuvarande skepnad ger individerna rätt att kritisera del av pumparnas ständiga arbete i bevarandet av systemet

Media tar ansvar som den tunga massans självtagna diktator
eländigt utrustad med egna klanen som religion
den nya fascismen har drabbat Sverige
kognitiv liberalism

Att inte längre få kritisera religiösa doktriner som totalförstörare
media scannar genom allt för att skynda på utvecklingen
uppför sig ”korrekt” efter nya folkhemmets principer.
hur mycket av ditt land äger du

Den unga karriäristen känner inte till spegelvända urvalsprinciper
redaktionernas överlevnad jämförs med ställningstagande
kontrarevolutionen tvingar till begränsad yttrandefrihet
demokratin hackas sönder av islam

Den politiska mytologin syns bäst då media frågar om idealism
EU-parlamentarikerna vet exakt vad som skall sägas till dig
även medborgarna känner till koden som sprutande psykologi
det köpta valet måste ske på gröna ängar

De malande förmaningarna ger journalisterna arbete då kognitiv dissonans övergår till industriellt behov
den historiska slutprodukten blir alltid en rörlighet utanför tankens kritik av religionens dödlighet
en adaptiv tvångsmässighet som inskränker friheten och glorifierar kulturrelativism
min människa är inte din människa

Chaplin filmen ”moderna tider” introducerar sekundvisaren som nuet och den kommande dansen
vad finns kvar i det inverterade människosinnet av magi och ödestro
tilltron speglas i mediekampanjerna som hungriga tiggare
psykoserna vidgas i breda lager

Vilda exponeringar har en kärna av gissningar, dina rörelser skapar skräck och kedjerassel
virtuellt torkar jag dina tårar i ljuset av den primitiva cinematografen, stå still i ljuset där du ännu står,
ser att dina intentioner skriker utan att höras, evolutionens gener ser dig inte
rör dig inte, stå alldeles still och håll andan




Bar Jesus





Prosa av Bar Jesus
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-03 18:57



Bookmark and Share


  Lovecraft junior
Bra!
2014-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Bar Jesus
Bar Jesus