Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det kan vara farligt att tycka synd om sig själv, genom inre tvånget att tycka synd om andra.


Du har blivit lurad

Skriken hörs genom pansarglaset
skolpojken undrar ingenting
mössa ytterjacka hörlurar
mobilen stjäl din barndom
svenska stollar skriker tillbaks

Feminismen klistrar sig fast i själen
kvoteringarna är tvångsladdade
ingen vågar säga sanningen
karriären förblir en tvångsfaktor
ta dig till nästa röda hållplats

Din epok är krossade önskedrömmar
du vet att du inte skriker längre
du står där med alla mediaförbud
panikångesten ser dig som normal
ännu har din tanke tak över huvudet.




Fri vers av Bar Jesus
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-23 19:58



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
gillar slutraden mycket!
2015-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Bar Jesus
Bar Jesus