Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Paralysering, bipolär stringens, varför ställs problemen som helt naturliga?


Känn dig lycklig i någon annans tankar.

Hur har du förändrats, då dina tankar styr sig själva?
Varför började du låna ut din hjärna till det okända?
Kanske du aldrig kommer att förstå,
varför världen försvann,
som en boll, bort bland
den gamla gårdens
äppelträd.

Vad betyder känslan att tycka synd om krigsoffren?
Hur mycket intellekt förbrukas för dina islamister?
Är det media som utnyttjat förtroendet,
det som en gång blommade vackert,
då känslorna var normalt lyckliga,
som om vreden vill attackera
mot din lilla okunnighet
som om det var
någon annan
än dig själv.

Bar




Fri vers av Bar Jesus
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-17 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bar Jesus
Bar Jesus