Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har inte ensamrätt på att må dåligt..


Även den tuffaste tjejen har en mjuk insida.

Mina tårar kan fräta lika mycket som dina.
Mitt hjärta kan blöda precis som ditt.
Min själ kan också såras.

Min ork kan också ta slut,du har inte patent på att må dåligt!
Kanske inte visar mina mörkaste känslor jämt, kanske har de mer inom mig.
Men för det är inte hela jag gjord av sten...




Fri vers av Angel of love
Läst 375 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-05-12 20:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt och något att tänka på. Tittar man bara lite noga i andras ögon - och lyssnar lite extra, så.
2013-05-13

  själensfrihet
Väldigt bra skrivet kram
2013-05-13

    Max Poisé
Att kunna få må dåligt är oberoende andra!
Bra skrivet Angel!!!
2013-05-13

    ej medlem längre
Berör.... kram
2013-05-12

  BillyTheKid
Vi är nog många som känner igen oss där...
2013-05-12

  ULJO
Starkt och berörande
2013-05-12

  Ninananonia VIP
Just så alla har rätt...
2013-05-12

  HelenaW
Vi är allt, både mörker och ljus. Gillar..
2013-05-12

  Rise Little One
Starka känslor från varenda mening ...
2013-05-12

  Fem hjärtan VIP
Igenkännande...
2013-05-12

  ResenärGenomLivet VIP
Det va starka och ändå känsliga ord...berör...
2013-05-12

  Lars Hedlin
Gör ont att läsa ...känslan känns allt för väl igen..finns de som tror att de har ensam rätt av att må dligt..kram vännen...
2013-05-12

  Tess74
Å herregud, det där var en text som handlar om mig! Tack för orden du sätter på mina känslor
2013-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love