Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattenlågor

dina händer

smeker ut tidvattnet

i bränningarna

 

jag blundar mot din andedräkts bris,

som stark sol

pirrar din mun mot 

min salta hud

 

tänk alla år

dessa linjer, 

varje kant, alla tecken

inristade vågors rörelser

 

här skummar en bit av liv

mot kupad sten

tidlöshet 

 

som om jag såg

dina lungors rum

din havslugna blick

djupt blåglittrande, 

att vi alltid funnits i varandra

 

 

 




Fri vers av Zachrisdotter
Läst 349 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-05-12 22:56



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Fint!
2018-02-13

  träsnidaren
Vilken vacker kärleksdikt. Mycket rysningar får jag av texten.
2013-06-01

  Fem hjärtan VIP
Vackert djup!
2013-05-17

  mare VIP
Mycket vacker..
2013-05-17

  Linda CH VIP
Denna havstänkta kärleksdikt talar till mig! Storslaget skaldat.
2013-05-16

  aol
underbart skaldat här
2013-05-13

    ej medlem längre

Underbar ...
applåd ...
2013-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Zachrisdotter
Zachrisdotter