Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sandkorn





Jag går barfota i sanden
Känner varje sandkorn
Rulla mellan mina tår
Smeker ömt min fotsula
Långsamt och mjukt
Det ger mig ett välbehag
Som bara sanden
På en strand kan ge
Minnet av havet
Som har format alla dessa bitar
Lever kvar
När mina fötter landar på dess kroppar
Och förs vidare i vinden
Till ett annat liv




Fri vers av Tess74
Läst 259 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-12 23:21



Bookmark and Share


  Angel of love
Ja underbar känsla att låta sanden smeka fötterna och man känner doften av havet.
2013-05-13

    ej medlem längre
Fint om tidlösheten vid havet!
2013-05-13

  Lars Hedlin
Känslan känns inom ,)
2013-05-13

  Carina Bendix
Jättefint!
2013-05-13

    ej medlem längre
Ögonblicksoändlighet- svindel o frid- minnen och liv- bravo!
2013-05-12

  BillyTheKid
Bra! Det killar under mina fötter... *L*
2013-05-12

  Mike
Oerhört vackert skrivet! Du målar upp bilder som man nästan kan ta på.
2013-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74