Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett litet ord på vägen

Idag är en bra dag
snälla ord har gjort mig lite glad
Tänk då noggrant på vad du säger
så att du betalar tillbaks med glädje

Om du använder ett vänligt ord idag
så kan ordet bära frukt vår morgondag
Om du inget säger
inget händer




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-13 13:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket klokt, så bör vi göra.
2013-05-13
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP