Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i hög ålder med tillbakablick


tiden börjat stanna ( choka )

våra korta liv


minnen ingen vill ärva


ingen saknar röst


händer får förbli bundna


moln fortsätta sin


vandring, skuggor kan växa


tiden får stå still


trots att havet är fritt


inga vågor rör


sig mot din strand den sommar


rosendoft når inte dig








Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 458 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-13 14:26



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Vackert och insiktsfullt och livets korta brinntid...
2013-05-13

  Ljusletaren
Så fin denna dikt också skulle vara som en begravningsdikt!
/kram
2013-05-13

  Sunlight
åh så fint diktat!
2013-05-13

  Lars Hedlin
Mycket fint skaldat!
2013-05-13

  Marianne Räf
Så, vackert! Får mej att tänka på
ett tusenårigt liv, som en enda
lång sommar. Skuggor och ljus.
Glädje och sorg. Den tiden är nu
borta. Men finns kvar i minnesbanker.

2013-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran