Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenarna tänker

Stenarna tänker -

men deras tankar är inte våra.

 

De rör sig i sin egen värld,

de kommer från ett annat kosmos.

 

En dag

skall den häpna mänskligheten

se oändliga led av tankspridda stenar

vandra bort mot sina drömmars hem.

 

Och ingen förstår

varför de gör så.

 

(Ett tack till Lennart på Den långsamma bloggen som oavsiktligt fick mig att samla tankarna till denna lilla dikt!)




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-13 17:50



Bookmark and Share


  aol
verkligen fin poesi,
2013-05-14

  Jessica Ebbesson
Gillar bilden av dessa tänkande stenar och hur de vandrar mot drömmars land!
2013-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP