Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett kärleksbrev

Jag önskar mig bort
tittar på ditt kort
Du är så vacker
Gudavacker

Jag tittar på dig
drömmer om dig
Önskar mig bort
till dig långt bort

Skriver ett brev
ett kärleksbrev
Hittar inte orden
till dig på andra sidan jorden

Gråter en tår
en sorgetår
Kan inte krama dig
hålla om dig

Saknar dig
skriver
Till dig
jag älskar dig

Går till brevlådan
med en eldsvåda
I hjärtat
av smärta

Det knäpper
när jag släpper
Brevet i lådan
jag beskådar

Marken under lådan
på inrådan
Av mitt inre
sinne

Som om jag tappat
brevet på gatan
Men inget där
inget finns där

Står still en liten stund
känner mig som en ynklig hund
Rycker till av min egen inre röst
Inget kommer ut från mitt bröst

Ändå hör jag orden
kärleksorden
I brevet jag sände
viskas det: jag följer dig till världens ände

Jag älskar dig för alltid
jag är din för evinnerlig tid
Sedan går jag sakta
tillbaka till verklighetens skugga

Tusen och åter tusen mil
borta från mitt kärleks-liv
En tår glider sakta utefter kinden
för att markera ett saknat minne







Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 410 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-14 01:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vacket, vemodsvackert.
2013-05-14

  Magica VIP
Vackert, vemodigt.
2013-05-14
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP