Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän

Du sväljer dina tårar, dina tårar är som genomskinligt blod.
Dina tårar kommer av smärtan i från din själ.

Du försöker säga att allt är som det ska,men jag ser i dina ögon att du är inte dig själv.
Jag ser på dig och kramar om dig och säger,berätta vad som hänt.
Känner din kropp som börjar skaka du kan inte hålla tillbaka längre,all din ångest, all din smärta berättar du för mig.

Vi står där du och jag, håller varandras händer,torkar varandras tårar.
Min bästa vän, vi har tagit ett steg till i vår vänskap.









Fri vers av Angel of love
Läst 291 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-05-14 17:57



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Såå fint med en sådan vän...att kunna dela glädje och sorg...
2013-05-16

  HelenaW
Ryser och blir tårögd, starka känslor och text..
2013-05-15

  Lars Hedlin
Djup och berörande!
2013-05-15

  Maj-Lis VIP
Vackert
2013-05-14

  Rise Little One
en underbar sällskap, en sorg som berörs djupt...
2013-05-14

  Fem hjärtan VIP
Såå fint!
2013-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love